Cloud vám prinesie viac peňazí a naštartuje inovácie - Mravčák, Peter
Prínos cloud computingu pre zlepšenie nielen podnikových informačných technológií, ale aj fungovania firmy ako celku. Inovácia a spolupráca, ktorá smeruje k hybridnému modelu nových funkcionalít na cloude. Nový pohľad na využívanie IT v podnikoch, možnosti a výhody.