TÜV SÜD Slovakia zisťuje potreby klientov - nový produkt ISCC (International sustainability and carbon certification) - Oravská, Katarína
Dohoda prijatá členskými štátmi Európskej únie, podľa ktorej sa musí dať overiť pôvod poľnohospodárskych produktov určených do palív. Využívanie obnoviteľných zdrojov energie. Certifikácia na Slovensku a jej štandardy.