Výber projektov pre podporu konkurenčnej schopnosti výrobného podniku - Strýček, Pavol
Schopnosť vedenia podniku stanoviť priority a vybrať oblasti na zlepšenie a definíciu projektov vedúcich k zvýšeniu výkonnosti. Výber oblastí a systémy zlepšovania kvality. Príklady projektov.