Daňová harmonizácia a jej vplyv na výšku daňového zaťaženia v SR a EÚ - Simonidesová, Jana, 1968-
Harmonizácia daní a jej vplyv na fungovanie jednotného vnútorného trhu. Negatíva daňovej harmonizácie. Spoločný konsolidovaný základ dane. Jednotlivé druhy daní podieľajúce sa na celkovom daňovom zaťažení. Efektívne daňové zaťaženie na základe súčasných pravidiel.