Náklady - základná veličina finančného riadenia podnikov - Lajoš, Branislav
Náklady sú hlavnou veličinou, ktorú môže podnik riadiť vo vnútri podniku. Náklady z pohľadu manažérskeho účtovníctva so zameraním na definovanie nákladov, hlavné zložky nákladov a meranie efektívnosti použitia nákladov pomocou rôznych pomerových ukazovateľov.