Tímový a skupinový koučing - Seemann, Peter
Postavenie tímového a skupinového koučingu popri teambuildingu a iných spôsobov práce s tímom a skupinou. Hlavné princípy tímového koučovania a niektoré možnosti použitia v praxi.