Fiškálna udržateľnosť penzijných systémov - Sivák, Rudolf, 1955-
Teoretické východiská a názory významných ekonomických autorít o transformácii na fondový či kombinovaný penzijný systém. Definícia podmienok a faktorov fiškálnej udržateľnosti verejnej časti penzijných systémov v podobe udržateľného dlhu. Výsledky simulácie fiškálnej udržateľnosti PAYG piliera v závislosti na jeho robustnosti, a to na podmienky SR.