Role zahraničního vlastnictví z hlediska tvorby pracovních míst a fluktuace zaměstnanců - Duspivová, Kateřina
Systém ukazovateľov trhu práce, ktorý spája hľadisko zamestnávateľa s hľadiskom zamestnanca a umožňuje tak nový pohľad na český trh práce počas ekonomickej krízy.