Štýlová flexibilita a manažment - Farkašová, Viera
Zmena štýlu vedenia na moderné štýly je dlhodobý proces. Štýlová flexibilita je predpokladom toho, ako zvládnuť nové a neočakávané zmeny v hospodárskom a politickom prostredí s pozitívnymi prístupmi a výsledkami. K tomu prispieva aj osobnosť manažéra - konkrétneho človeka - aktéra riadiacej činnosti. Práve hospodárska kríza overuje silných aj slabších, oblasť vedenia a riadenia ľudí nevynímajúc.