Európa 2020 ako základ pre nové nástroje podpory OZE na vidieku v SR - Fiľa, Milan
Aktuálny stav, možnosti a nástroje využívania a podpory zavádzania OZE v EÚ so zameraním sa na ich potenciálne využívanie vo vidieckych regiónoch SR v kontexte ich udržateľného rozvoja.