Dva prístupy k internacionalizácii podnikateľských aktivít - Benciová, Nikoleta
Krokový prístup k internacionalizácii. Teória medzinárodného životného cyklu produktu. Uppsalská škola. Modely internacionalizácie súvisiace s inováciami. Globálny prístup k internacionalizácii podnikateľských aktivít.