Transakcie s poľnohospodárskou pôdou v Európskom a svetovom meradle - Kováčik, Marián
Legislatíva SR upravujúca transakcie s poľnohospodárskou pôdou pre cudzincov. Moratórium obmedzujúce predaj pôdy cudzincom v nových členských krajinách. Efektivita produktivity a zníženie negatívnych dopadov pre miestne obyvateľstvo.