Projekty spoločného významu - Badida, Jozef
Nová koncepcia rozvoja energetickej infraštruktúry EÚ je založená na 4 pilieroch- regionálna spolupráca, efektívnejšie povoľovacie konanie a zapojenie verejnosti, motivujúci regulačný a finančný rámec.