Strategická marketingová komunikácia neziskových organizácií - Dražová, Katarína
Princípy tvorby marketingovej komunikácie neziskových organizácií. Strategická komunikácia a plánovanie. Základné otázky komunikačného plánu. Ciele neziskových organizácií. Výber a manažovanie marketingových zamestnancov.