Reportovanie spoločenskej zodpovednosti - Folvarčíková, Lucia, 1982-
Obsah a ciele správy o spoločenskej zodpovednosti firmy. Smernice medzinárodnej organizácie Global Reporting Initiative (GRI). Reportingový rámec GRI. Princípy a návody reportingu. Zverejnenie informácií. Situácia na Slovensku.