Marketingové poňatie spoločenskej zodpovednosti firiem - Chomová, Katarína, 1983-
Názory niektorých autorov na prepojenie spoločenskej zodpovednosti a marketingu firmy. Tlak zodpovedných spotrebiteľov. Spoločenská zodpovednosť firiem ako marketingový nástroj.