Does public administration higher education CEECs reflect demands created by NPM reforms? - Nemec, Juraj
Sumarizácia NPM (new public management approach) prístupov v reforme verejnej správy v krajinách strednej a východnej Európy. Outsourcing podporných služieb vo verejných organizáciách.