Vplyv legislatívnych zmien na kvalitu služieb poskytovaných v oblasti odpadového hospodárstva - Dudeková, Alena, 1986-
Vplyv legislatívnych zmien na kvalitu služieb v oblasti odpadového hospodárstva. Smernica Európskeho parlamentu a rady 2008/98/ES o odpade. Ciele a aplikácia do prostredia Slovenskej republiky.