Bezpečnosť čerpacích staníc pohonných hmôt a požiarna ochrana - Jurkovičová, Lujza
Základné požiadavky bezpečnosti a hygieny pri práci a požiarna ochrana na čerpacích staniciach pohonných hmôt. Podmienky a predpisy z hľadiska dodržiavania poriadku a prevádzkových predpisov čerpacích staníc.