Systémy manažérstva bezpečnosti potravín v zariadeniach spoločného stravovania - Karkalíková, Marta
Aplikácia systému HACCP ako nástroja na zabezpečenie optimalizácie výroby potravín, nápojov a minimalizovanie zdravotných rizík v zariadeniach spoločného stravovania. Potravinová bezpečnosť Európskej únie a manažérstvo kvality.