Aktuálne problémy odpadového hospodárstva a ich vzťah k bezpečnosti elektrospotrebičov - Knošková, Ľubica, 1965-
Problematika odpadov z elektrických a elektronických zariadení. Zmeny v oblasti odpadového hospodárstva a ich dopad na bezpečnosť elektrospotrebičov. Regulácia opätovného použitia elektrických zariadení a požiadavky bezpečnosti a ochrany používateľov rekonštruovaných výrobkov.