Ako riešiť asymetrické šoky v menovej únii - Sabo, Štefan
Nedostatky v Európskej menovej únii. Európsky stabilizačný mechanizmus (ESM). Kľúč stanovenia príspevkov do ESM. Prečo menová únia nefunguje. Ako sa vyhnúť katastrofe.