Výrobky a posudzovanie rizika - Kristová, Ľudmila
Posudzovanie rizka ako významný nástroj produktovej politky ktorej úlohou je zabezpečiť, aby sa na trh dostávali bezpečné výrobky. Metódy posudzovania a hodnotenia rizika. Identifikácia nebezpečenstiev nevhodných výrobkov a ochrana spotrebiteľa.