Bezpečnosť potravín pri tzv. predaji z dvora - Krnáčová, Paulína, 1983-
Legislatívne požiadavky predaja vlastných produktov rastlinného a živočíšneho pôvodu konečnému spotrebiteľovi. Predaj z dvora ako špecifická forma distribúcie produktov ku konečnému spotrebiteľovi, pre ktorý boli prijaté opatrenia bezpečnosti produktov i ochrany spotrebiteľov.