Zhodnotenie dopadu globálnej hospodárskej krízy v krajinách eurozóny - Fliegová, Jana
Analýza ekonomického vývoja v krajinách eurozóny so zameraním sa na vývoj v Slovenskej republike. Produktivita práce v krajinách eurozóny. Medziročný rast HDP v krajinách eurozóny v roku 2010. Očakávané prognózy vývoja v krajinách eurozóny do roku 2012. Prognózy rastu reálneho HDP a inflácie HICP v eurozóne a ich porovnanie.