Návrh opatrení Európskej komisie na vyriešenie súčasnej prehlbujúcej sa menovej krízy v eurozóne - Chandoga, Roman
Dlhová kríza, ktorá sa rozrastá na čoraz viacej štátov eurozóny. Kríza bankového sektora a návrhy riešení. Sankčné režimy. Corporate governance. Závislosť na externých ratingoch. Proticyklické kapitálové vankúše.