Bezpečnosť motorových vozidiel - Mlákay, Jozef
Bezpečnosť motorových vozidiel a Smernica rady 92/59/EHS o všeobecnej bezpečnosti výrobku. Prvky aktívnej a pasívnej bezpečnosti. Program EuroNCAP (European New Car Assessment Programme).