Výzkum, vývoj a inovace v EU: přelévání znalostí a vliv tohoto procesu na tvorbu inovací - Nováková, Jana
Veda, výskum a vývoj a inovácie v Európskej únii. Pozícia EÚ vo svete v oblasti vedy, výskumu a vývoja a inovácií. Rozdelenie krajín EÚ do skupín podľa inovačnej výkonnosti. Regionálne rozdiely v oblasti inovácií a VaV v EÚ. Geografický prenos znalostí.