Moderné obalové technológie - jeden z hlavných faktorov ovplyvňujúcich bezpečnosť a kvalitu tovarov - Kačeňák, Igor
Stručná charakteristika vývojových a v praxi aplikovaných spôsobov balenia z pohľadu zaistenia bezpečnostných parametrov a vývojové trendy automatizácie baliaceho procesu.