Lisabonská smlouva a její vliv na Společnou zemědělskou politiku EU - Svačinová, Tereza
Kontroverzná spoločná poľnohospodárska politika. Lisabonská zmluva a vplyv jej prijatia na oblasť spološnej poľnohospodárskej politiky. Legislatívny sled pred a po prijatí Lisabonskej zmluvy.