Ochrana spotrebiteľa a bezpečnosť výrobkov - Dzurová, Mária
Bezpečnosť výrobkov ako kritérium kvality života spotrebiteľa vyspelej spoločnosti. Odstránenie nebezpečných výrobkov, ochrana zdravia a kroky pre zlepšenie podmienok bezpečnosti spotrebiteľov.