Štruktúrna konvergencia z pohľadu optimálnej menovej oblasti - Fifeková, Elena
Teória optimálnej menovej oblasti. Pohľad na proces štruktúrnej konvergencie v krajinách eurozóny. Rozdiely v tvare štruktúry ekonomiky jednotlivých krajín ako dôsledok predovšetkým rozdielnych prírodných a ekonomických podmienok jednotlivých krajín. Štruktúra tvorby pridanej hodnoty v krajinách eurozóny. Štruktúra a miera pridanej hodnoty jednotlivých odvetví priemyselnej výroby v krajinách eurozóny (2009). Vybrané ukazovatele priemyselnej výroby.