Alternatívne vnímanie fiškálnej integrácie v rámci teórie optimálnych menových oblastí - Habrman, Michal
Podstata teórie optimálnych menových oblastí. Logika kritérií optimálnej menovej oblasti (OMO). Fiškálna integrácia a optimálna menová oblasť. Logika kritérií OMO – vrátane fiškálnej integrácie. Odporúčania pre fiškálnu integráciu v Európskej menovej únii.