Kríza eurozóny so zameraním na príklad Grécka - Kopkáš, Peter
Súčasný stav v eurozóne. Hospodárska situácia v Grécku. Ako sa Grécko dostalo do ťažkostí. Vývoj deficitu verejných financií ako percento HDP v Grécku (2002-2009). Grécko predstavovalo iba začiatok finančných kolapsov krajín eurozóny. Vývoj verejného dlhu ako percento HDP v Grécku. Vývoj ratingu v Grécku za uplynulé obdobie.