Vzťah medzi monetárnou bázou a ponukou peňazí v eurozóne po vypuknutí finančnej krízy - Lábaj, Martin, 1982-
Peňažná ekonomika. Základné vzťahy v peňažnej ekonomike. Rovnováha menovej bázy. Monetárna báza v eurozóne. Nástroje eurosystému. Počet monetárnych finančných inštitúcií v eurozóne. Analýza vývoja ponuky peňazí a monetárnej bázy v eurozóne (1999-2011).