K metodologickým otázkam viktimačného výskumu - Rychtárik, Juraj
Charakteristika a význam viktimačného výskumu. Výhody a prednosti viktimačných výskumov. Korene metodologických problémov viktimačného výskumu. Operacionalizácia kriminality a interpretačný potenciál výskumu. Respondenti ako informačný zdroj. Problémy zberu primárnych dát. Pripravované európske štatistické zisťovanie Safety Survey.