Analýza makroekonomického vývoja v SR a EÚ z aspektu stability ekonomík v kontexte globálneho vývoja - Kiseľáková, Dana
Makroekonomický rámec analýzy vývoja stability ekonomík v EÚ. Vývoj tempa rastu HDP v SR, EÚ 27 a eurozóne 16. Vývoj miery inflácie a miery nezamestnanosti v SR, EÚ a eurozóne 16. Konštrukcia modelov deterministického trendu makroekonomického vývoja v SR.