Oceňovanie reálnou hodnotou v účtovnej závierke - Škoda, Miroslav
Problematika oceňovania majetku a záväzkov vo finančnom účtovníctve. Používanie IAS/IFRS ako právnej úpravy účtovníctva v krajinách, ktoré tieto štandardy používajú, prípadne zavádzajú.