Szlovákiai kis- és középvállalkozások pénzügyi stabilitásának fejlődési tendenciái a 21. század első évtizedében - Nagy, Ladislav
Význam malých a stredných podnikov. Finančná situácia malých a stredných podnikov na Slovensku. Platobná schopnosť malých a stredných podnikov.