Zavedenie bankovej dane - Schultzová, Anna
Postupy a formy zdaňovania bánk v EÚ a zavedenie bankovej dane v SR. Rôzne prístupy naznačujúce stanovenie bankovej dane v členských štátoch EÚ, ako aj názory na jej zavedenie, ktoré nie sú jednoznačné.