Implication of carry trade on monetary policy during the financial crisis - Vojtková, Mária
Charakteristika pojmu carry trade. Ide o dobre zdokumentovanú investičnú stratégiu často používanú medzi investormi. Carry trade v čase finančnej krízy. Teoretická štruktúra vzťahov medzi carry trade a menovou politikou. Výklad empirických výsledkov analýzy, diskusia.