Vplyv finančných trhov na dôchodkové systémy - Chovancová, Božena
Vývoj akciových trhov a efektívnosť dlhodobého finančného investovania. Porovnávanie výnosnosti akciového trhu s termínovanými vkladmi. Výnosnosť investícií v horizonte rokov 1970 až 2009. Najdôležitejšie prvky zostavenia diverzifikovaného portfólia.