Aplikácia e-learningu na Podnikovohospodárskej fakulte EU v Bratislave so sídlom v Košiciach ako príspevok ku zvyšovaniu kvality pedagogického procesu - Kafková, Eva
Faktory ovplyvňujúce využívanie e-learningu. Prieskum uskutočnený medzi študentmi Podnikovohospodárskej fakulty EU v Bratislave so sídlom v Košiciach. Výsledky prieskumu.