CBA analýza zavedenia eHealth v SRN s aplikáciou na Slovenskú republiku. - Vajda, Viliam
Pojem eHealth. Príklady eHealth aplikácií vo svete (Dánsko, Rakúsko, Slovinsko, Česko, Nórsko). Príčiny zaostávania v elektronizácii verejnej správy v SR. Analýza eHealth v Spolkovej republike Nemecko. Similácia CBA analýzy eHealth systému v podmienkach SR.