Financovanie vzdelávania vo vybraných krajinách a jeho komparácia podľa zvolených ukazovateľov - Spišáková, Emília, 1983-
Komparácia krajín podľa indexu znalostnej ekonomiky. Slovensko na 36. mieste zo 145 krajín sveta. Celkové výdavky na vzdelávanie vo vybraných krajinách. Percentuálny podiel celkových výdavkov na vzdelávanie na HDP vo vybraných krajinách. Výdavky na vzdelávanie pripadajúce na jedného obyvateľa krajiny. Podiel verejných výdavkov na vzdelávanie na HDP v krajinách EU27 v roku 2007. Podiel súkromných výdavkov na vzdelávanie na HDP v krajinách EU27 v r. 2007.