Štýl vedenia ako nástroj zvyšovania produktivity práce - Olexová, Cecília, 1976-
Skúmanie štýlov vedenia v dvoch podnikoch pôsobiacich v stavebníctve v SR. Dotazníkový prieskum a prezentovanie výsledkov prieskumu zameraného na preskúmanie pôsobenia preferovaného štýlu vedenia manažéra na produktivitu práce. Porovnanie názorov zamestnancov podniku na vplyv štýlu vedenia na produktivitu práce.