E-learning a jeho aplikácia pri hodnotení študentov - Hajduová, Zuzana, 1974-
Súčasný stav implementácie blended e-learningu na Podnikovohopodárskej fakulte EU so sídlom v Košiciach. Experiment, kde na priebežnej kontrole v rámci predmetu Matematika pre ekonómov sa skúmalo, či doba riešenia úloh má vplyv na hodnotu bodov na priebežnej kontrole.