Spôsobilosť výrobných zariadení - Bušfyová, Jaroslava
Problematika merania a vyhodnocovania spôsobilosti výrobných zariadení. Riadenie výroby, technická príprava a plánovanie výroby či kvality. Nedostatky vyskytujúce sa v praxi pri hodnotení výrobných zariadení.