Strategie " zeleného růstu" a trh práce - Tošovská, Eva
Stručná charakteristika stratégie "zeleného rastu" podľa OECD. Väzba medzi politikou životného prostredia a zamestnanosťou v teoreticko-metodologickej rovine. Hlavné trendy, ktoré sa budú v rámci stratégie zeleného rastu demonštrovať v oblasti dopadu politiky ochrany životného prostredia na zamestnanosť.