Reforma výdavkovej strany rozpočtu Európskej únie - Beličková, Kornélia, 1966-
Vybrané návrhy zmien výdavkov rozpočtu Európskej únie. Zmena vo výdavkoch rozpočtu Európskej únie. Možné smery reformy rozpočtu Európskej únie reflektujúce teóriu fiškálneho federalizmu.